3-gangendiner à la carte bij Brasserie Flores

Brasserie Flores Roeselare
9,6 7071 min.
€ 19,90 € 46,25

Heerlijk 3-gangendiner à la carte bij Brasserie Flores: geniet bij het hoofdgerecht bijvoorbeeld van een malse steak, een vispannetje of een salade met geitenkaas

Arrangement

Maak kennis met de gezellige Brasserie Flores in Roeselare! Neem lekker plaats en geniet van een overheerlijk 3-gangendiner à la carte. Drie gangen lang mag jij kiezen uit alle gerechten van de gehele menukaart. Geniet als hoofdgerecht bijvoorbeeld van een vis- of vleesgerecht of frisse maaltijdsalade. Er is voor ieder wat wils. Jij beleeft een geweldige avond of middag!

3-gangendiner

Voorgerecht

  • Kikkerbillen
    room met look en fijne kruiden
  • Garnaalkroketten
    met een slaatje en citroen
  • Kaaskroketten
    met een slaatje en citroen
  • Kaas- & garnaalkroket 
    met een slaatje en citroen
  • Scampi 
    gebakken en gepeld, met appel-currysaus
  • Carpaccio rund 
    met parmezaan, rucola, dressing en pijnboompitten
  • Carpaccio zalm 
    huisgemarineerde zalm met rucola, dressing en dille
Hoofdgerecht

Vlees of vis:
  • Vispannetje 
    met zalm, witte vis, tongrol, groenten en frieten
  • Vis vol-au-vent à la mediterrane
    met kabeljauw, coquille, tomaat, olijf, courgette en Provençaalse kriel
  • Zalm 
    gepocheerd, met courgette, knolselderie, krieltjes en béarnaise
  • Zeetong
    meunière met krokante sla, frieten of Provençaalse kriel en citroensaus
  • Vol-au-vent
    met kip en frieten
  • Varkenshaasje
    met ragout van seizoensgroenten en kroketten
  • Steak royal
    met seizoenssalade, frieten en saus naar keuze
  • Côte à l’os (500 gram)
    gegrild, met sla, frieten of Provençaalse krieltjes en saus naar keuze
  • Steak tartaar
    huisgemaakt, met frieten en seizoenssalade
  • Kikkerbillen 
    met room, look en fijne kruiden
  • Garnaalkroketten (3 stuks)
    met een slaatje, citroen en frieten
  • Kaaskroketten (3 stuks)
    met een slaatje, citroen en frieten
  • Scampi 
    gebakken en gepeld, met appel-currysaus en frieten
  • Carpaccio rund
    parmezaan, rucola, dressing, pijnboompitten en frieten
  • Carpaccio zalm 
    huisgemarineerde zalm met rucola, dressing en dille
  • Zeetong (+ €6,-)
    meunière met krokante sla, frieten of Provençaalse krieltjes en citroensaus 
  • Côte à l’os (+ €6,-)
    500 gram gegrild rundvlees, met sla, frieten of Provençaalse krieltjes en saus naar keuze supplement 
Salades:
  • Salade zalm
    met huisgemarineerde zalm
  • Geitenkaassalade (vegetarisch)
    lauwe geitenkaas met appel
  • Caesarsalade
    met gegrilde kip (zonder ansjovis)
  • Tonijnsalade
    met gegrilde verse tonijn
Alle salades worden geserveerd met brood. Frieten mogelijk in plaats van brood tegen een meerprijs van €3,-. 

Nagerecht
  • Huisbereide moelleux au chocolat
    met huisgemaakt vanille-ijs
  • Huisgemaakte crème brûlée 
    met huisgemaakt vanille-ijs
  • Chocolademousse
    huisgemaakt
  • Sabayon
    met witte wijn, fruit en huisgemaakt vanille-ijs
  • Fruitkorfje 
    met seizoensfruit en huisgemaakt vanille-ijs