3-gangendiner à la carte nabij de kust van Oostende

Eetkaffee Poseidon Oostende
8,8 7044 min.
€ 19,90 € 52

Heerlijk 3-gangendiner met vrije keuze van de kaart bij Eetkaffe Poseidon op steenworp afstand van de kust in Oostende: puur genieten van verfijnde gerechten

Arrangement

Puur genieten van een verrukkelijke diner? Bij Eetkaffee Poseidon op steenworp van de kust in de Oostende kun jij plaatsnemen voor een 3-gangendiner met vrije keuze van de kaart. Bij dit gezellige eetcafé met een ongedwongen sfeer wordt je lekker in de culinaire watten gelegd met verfijnde gerechten. Perfect te combineren met een strandwandeling. Romantisch tafelen met je geliefde of gezellig met vrienden of familie. Geniet ervan!

3-gangendiner

Voorgerecht

  • Salade
    van handgepelde Oostendse garnalen
  • Gerookte zalm
    met de hand gesneden, geserveerd met garnituur
  • Rundercarpaccio
    met parmezaan schilfers en Griekse olijfolie
  • Garnaalkroketjes
    huisgemaakt
  • Kikkerbilletjes
    met look
  • Soep van de dag
    laat je informeren
Hoofdgerecht

Vlees- en visgerechten:
  • Rib-eye
    geserveerd met sla en verse frietjes
  • Bouillabaisse
    specialiteit van de chef
  • Salade
    van versgepelde Oostendse garnalen
  • Dubbele tomaat en garnalen
    met versgepelde Oostendse garnalen
  • 2 kleine zeetongetjes
    geserveerd met sla en verse frietjes
  • Garnalenkroketjes
    3 stuks, geserveerd met sla en verse frietjes
  • Kabeljauw
    op Oostendse wijze
  • Gebakken kabeljauw
    met witloofsalade en tartaar
  • Paling
    in 't groen
  • Gebakken zeetong (+ €5,-)
    500 gram, met sla en verse frietjes
Couscousgerechten:
Alleen mogelijk op maandag en vrijdag t/m zondag
  • Couscous met kip
  • Couscous met merguez
  • Couscous met lam
  • Couscous met köfte
  • Couscous met kip en merguez
  • Couscous met kip en köfte
  • Couscous met lam en köfte
  • Couscous met lam en merguez
  • Couscous met kip, merguez en köfte
  • Couscous met  lam, merguez en köfte
Wildgerechten:
  • Hazenrug (+ €3,50)
    van de chef
  • Hertensteak  (+ €3,50)
    van de chef
  • Hazenrug  (+ €3,50)
    arlequin
  • Fazant (per 2 personen)  (+ €3,50 p.p.)
    op Brabantse wijze
  • Fazant (per 2 personen) (+ €3,50 p.p.)
    met room en herfstgarnituur 
  • Stoofpotje  (+ €3,50)
    van everzwijn met wilde champignons
Archiduc-, provençale-, béarnaise- of groenepepersaus bij het hoofdgerecht mogelijk tegen een meerprijs van €3,-

Nagerecht
  • Sorbet
    van limoen en vodka
  • Mousse
    van de edelste chocolade
  • Nougatdessert
    met advocaat van het huis
  • Tiramisu
    huisgemaakt
  • Sabayon
    naar keuze
  • Huisgemaakte sorbet
    naar keuze
  • IJscoupe
    vanille-ijs met Madagascarbourbon
  • Dame blanche
    klassiek dessert


Reserveren
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10