Callao Cevichería Peruana by Jaime Pesaque

Deals
Availability
Information
Photos
Location
Restaurant information

Gastronomisch 3- of 4-gangendiner à la carte bij Callao Cevichería Peruana

9.4
Perfect • 200 reviews
Callao Cevichería Peruana by Jaime Pesaque
Scheveningen (411km)
Sold: 210
€52,75
€39,25

Summary

Beleef een culinaire avond uit met een gastronomisch 3- of 4-gangendiner met vrije keuze van de kaart bij Callao Cevichería Peruana, bereid door topchef Jaime Pesaque

Deals

3-gangendiner

26% discount

Sold: 54

€52,75
€39,25

4-gangendiner

25% discount

Sold: 156

€62,75
€46,75

Availability

2
people

Highlights

  • Multideal:
  • 3-gangendiner €39,25
  • 4-gangendiner €46,75
  • Geniet van overheerlijke culinaire gerechten bij Callao Cevichería Peruana
  • See the content of the multideals here
  • Ga bijvoorbeeld voor gegrilde octopus, iberico-ribfingers en sluit af met chocoladetaart
  • De gerechten worden bereid door topchef Jaime Pesaque, die ook eigenaar is van restaurant Mayta
  • Restaurant Mayta is één van de 50 beste restaurants ter wereld
  • Jij bent dus verzekerd van een heerlijk diner
  • Ontdek de kleuren, geuren en smaken van de Peruaanse keuken en waarom deze nu zo in opkomst is!
  • Stijlvol restaurant met uitzicht op de jachthaven van Scheveningen
  • See the great reviews here
  • Perfect voor een avond gezellig tafelen samen met familie of je geliefde
  • Ook geldig in het weekend!
  • Uiteraard wordt er rekening gehouden met vegetariërs en (di)eetwensen of allergieën, vermeld deze bij je reservering

The fine print

  • Valid from moment of purchase until 11 May 2025
  • Reserveren:
  • reserveer met ten minste 2 vouchers (1 voucher is geldig voor 1 persoon)
  • Questions about this deal? Call: +31882050505 or send a WhatsApp message to: +31882050505

Photos

Location

Callao Cevichería Peruana by Jaime Pesaque
Doctor Lelykade 29, 2583 CL Scheveningen
411 km from Le Havre
4km from train station

More info

Beleef een gastronomische avond bij Callao Cevichería Peruana! Bij dit stijlvolle restaurant in de jachthaven van Scheveningen kun jij nu komen genieten van een culinair 3- of 4-gangendiner met vrije keuze van de kaart, bereid door topchef Jaime Pesaque. Ontdek de geuren en smaken van de Peruaanse keuken en verwen je smaakpapillen met de heerlijke gerechten. Perfect voor een onvergetelijke avond uit samen met familie of je geliefde!

3- of 4-gangendiner

Ceviche (alleen bij 4 gangen)

  • Tiradito aji amarillo
    met corvina, radijssalsa, aja amarillo en maïspoeder
  • Carretillero
    met gamba's, octopus, gebakken calamari, rocoto-tijgermelk, zoete aardappel en maïs
  • Callao
    met corvina, tijgermelk, rode ui, koriander, limo-chili, geglaceerde zoete aardappel en reuzemaïs
  • Tiradito de rocoto
    met coquille, rocoto-tijgermelk, salsa van radijs en ui, avocado, krokante maïs en zoete aardappel
  • Ponja
    met verse tonijn, Nikkei-tijgermelk, avocado, komkommer, negi en sesam
  • Trio de ceviches (+ €19,75)
    proeverij met callao, ponja en carretillero

Voorgerecht

  • Causa Nikkei
    met tonijntartaar, aardappelpuree van gele chili, kimchi, avocado, vliegende viseitjes, negi en tougarashi
  • Anticucho pez mantequilla
    2 stuks, met botervisspiesjes, anticuhera-marinade, krieltjes, chimichurri, maïsmix en huancaina-saus
  • Pulpo ala brassa
    met gegrilde octopus, maïsmix, chimichurri en kimchi-mayonaise
  • Empanadas aji de gallina
    gevulde pasteitjes met kip, gele chili, ei en olijf
  • Ostras fines claires no.2 (+ €8,75)
    half dozijn oesters, met 3 soorten tijgermelk

Hoofdgerecht

  • Pollito ala brasa
    met piepkuiken van het spit, verse friet en Peruaanse sauzen
  • Arroz aeropuerto
    met gebakken rijst, buikspek, kip, onsen tamago ei, taugé, peultjes en broccoli
  • Arro aereopuero vegetariano
    met gebakken rijst, peultjes, paprika, broccoli, taugé, shimesi, lente-ui en omelet
  • Udon salteado de costilla iberica
    met iberico-ribfingers, udon, lente-ui en tomaat
  • Udon salteado vegetariano
    met gewokte udon, broccoli, taugé, shimesi, cherrytomaten, peultjes en lente-ui
  • Arroz con mariscos
    met rijst, octopus, mosselen, garnalen, parmezaan, rocoto-mayonaise en zwarte aioli
  • Arroz norteno
    met eendenconfit, rijst, koriander, gebakken ei, huancaina-saus en salsa van radijs en ui
  • Lomo saltado
    met gewokte ossenhaasstrips, ui, tomaat, gebakken ei, banaan, friet en gestoomde rijst
  • Dorada a lo macho (+ €5,75)
    met gegrilde gevlinderde dorade, zeevruchtensaus en gestoomde rijst
  • Chicharron Nikkei (+ €5,75)
    met zeebaars, Nikkei-saus, paksoi en gebakken rijst
  • Ojo de bife (+ €5,75)
    ribeye 300 gram, met gegrilde seizoensgroente, chimichurri, verse frites

Nagerecht

  • Pie citrico
    met limoentaart, crumble, meringue en maracuja-coulis
  • Tres leches matcha
    met biscuit, room en gekaramelliseerde amandelen
  • Helado mixto
    met gemengd ijs
  • Cocada
    met kokos-tapioca, mango, maracuja, krokante kokos en limoenschuim
  • Torta de chocolate
    met chocoladetaart, crumble, ganache, dulce de leche, fudge, coconibs en vanille-ijs 

Reviews

9.4
Perfect
200 reviews
M.
Ms. M. Muyrers
В.
Ms. В. Бирюкова
G.
Mr. G. Oostema

Restaurant information

Callao Cevichería Peruana is een culinaire hotspot in de haven van Scheveningen. De prachtige gerechten zijn een ode aan de kleuren, geuren en smaken van de Peruaanse keuken en zullen al jouw zintuigen prikkelen.

Chefkok Jaime Pesaque volgde zijn opleiding aan de prestigieuze kookschool Le Cordon Bleu en ging daarna in de leer bij verschillende restaurants met een Michelinster. Terug in Peru perfectioneerde hij zijn eigen, unieke kookstijl en opende hij Mayta, een gastronomisch restaurant en bekroonde pisco-bar. Pesaque combineert hedendaagse culinaire technieken met verse lokale producten en authentieke kruiden. Op die manier transformeert hij gerechten in heerlijke culinaire creaties.

Beleef een gastronomische avond uit bij Callao Cevichería Peruana!

Restaurants near Callao Cevichería Peruana by Jaime Pesaque