Callao Cevichería Peruana by Jaime Pesaque

Availability
Information
Photos
Location
Restaurant information

Gastronomisch 3-gangendiner van de chef bij Callao Cevichería Peruana

9.4
Perfect • 207 reviews
Callao Cevichería Peruana by Jaime Pesaque
Scheveningen (411km)
Sold: 233
€52,75
€33,75

Summary

Beleef een culinaire avond uit en laat je verrassen door een voortreffelijk gastronomisch 3-gangendiner van de chef bij Callao Cevichería Peruana, bereid door topchef Jaime Pesaque

Availability

2
people

Highlights

  • Laat je verrassen door een voortreffelijk gastronomisch 3-gangendiner van de chef bij Callao Cevichería Peruana
  • De gerechten worden bereid door topchef Jaime Pesaque, die ook eigenaar is van restaurant Mayta
  • Restaurant Mayta is één van de 50 beste restaurants ter wereld
  • Jij bent dus verzekerd van een heerlijk diner
  • Ontdek de kleuren, geuren en smaken van de Peruaanse keuken en waarom deze nu zo in opkomst is!
  • Stijlvol restaurant met uitzicht op de jachthaven van Scheveningen
  • See the great reviews here
  • Perfect voor een avond gezellig tafelen samen met familie of je geliefde
  • Liever vrije keuze van de kaart? Bekijk dan deze deal
  • Ook geldig in het weekend!
  • Uiteraard wordt er rekening gehouden met vegetariërs en (di)eetwensen of allergieën, vermeld deze bij je reservering

The fine print

  • Valid from moment of purchase until 13 Jul 2025
  • Niet geldig voor afhaal
  • Reserveren:
  • reserveer met ten minste 2 vouchers (1 voucher is geldig voor 1 persoon)
  • Er kan niet worden afgeweken van de inhoud van het diner, met uitzondering van (di)eetwensen en allergieën

Photos

Location

Callao Cevichería Peruana by Jaime Pesaque
Doctor Lelykade 29, 2583 CL Scheveningen
411 km from Le Havre
4km from train station

Reviews

9.4
Perfect
207 reviews
G.
Ms. G. Ochoa
M.
Ms. M. Muyrers
В.
Ms. В. Бирюкова

Restaurant information

Callao Cevichería Peruana is een culinaire hotspot in de haven van Scheveningen. De prachtige gerechten zijn een ode aan de kleuren, geuren en smaken van de Peruaanse keuken en zullen al jouw zintuigen prikkelen.

Chefkok Jaime Pesaque volgde zijn opleiding aan de prestigieuze kookschool Le Cordon Bleu en ging daarna in de leer bij verschillende restaurants met een Michelinster. Terug in Peru perfectioneerde hij zijn eigen, unieke kookstijl en opende hij Mayta, een gastronomisch restaurant en bekroonde pisco-bar. Pesaque combineert hedendaagse culinaire technieken met verse lokale producten en authentieke kruiden. Op die manier transformeert hij gerechten in heerlijke culinaire creaties.

Beleef een gastronomische avond uit bij Callao Cevichería Peruana!

Restaurants near Callao Cevichería Peruana by Jaime Pesaque