Beleef een culinaire avond uit vol heerlijke gerechten met een 3-gangendiner bij EVE Zaandam. Jij en je favoriete gezelschap kiezen vrij van de kaart. Ga bijvoorbeeld voor de burrata vooraf, de spareribs als hoofdgerecht en sluit je avond af met een verfrissende scroppino. Daarnaast zijn er meerdere vegetarische en veganistische opties. Zo is er gegarandeerd voor ieder wat wils. Enjoy!
3-gangendiner
Voorgerecht
- Breekbrood
uit de oven, met misoboter en aioli - Garlic cheesebread
flatbread uit de oven met kaas en knoflook - Beef tataki
van ossenhaas met Aziatische saus, sesamzaadjes, wakame en bosui - Carpaccio
van kogelbiefstuk met truffelmayonaise, rucola en pijnboompitten - Steak tartaar
klassiek met 63 graden ei, toast van brioche, piccalillymayonaise en Amsterdams zuur van Kesbeke - Crispy taco's
3 stuks, keuze uit steaktartaar, tonijn, zalm of avocado - Gamba's pil pil
pannetje met grote garnalen in pittige knoflookolie - Camembert uit de oven
pannetje met groene kruiden en knoflook geserveerd met toast van brioche - Tonijn tataki
met Aziatische saus, sesamzaadjes, wakame en bosui
Hoofdgerecht
- Spareribs
afgelakt met zoetpittige marinade, aioli en zoetzure groenten - Steak van kip
van de grill met gegrilde groenten, koolsalade en mangochutney - Sliptong
gebakken in roomboter met salade - Lady steak
175 gram entrecote met groenten, ook als surf & turf met 3 grote tijgergarnalen mogelijk (+ €10) - Ravioli
met champignon-truffelroom en Parmezaanse kaas - Zalmfilet-steak
van de houtskoolgrill, geserveerd met gegrilde groenten en gremolata - Pasta gamba's
met tagliatelle, gamba's, knoflook, rode peper, cherrytomaten en witte wijn - Ceasarsalade
met kip uit de houtskooloven, romeinse sla, croutons, Parmezaanse kaas en cherrytomaat - Tonijnsalade
met vers gegrilde tonijn, tonijnsalade, gemengde sla, wakame en zoetzure groenten - Caprese salade
met burrata, tomaat en pesto - Surf & turf salade
met biefstukreepjes uit de oven, zoetzure groenten en gamba's - Eve's classic cheese
200 gram beef burger met relish, bacon, cheddar, sla, gebakken uien, tomaat en augurk - Mexican burger
200 gram beef burger met guacamole, salsa, cheddar en nacho's - Truffelburger
200 gram beef burger met truffelmayonaise, cheddar en truffelsalami - BBQ meatplatter (+ €3)
met steak, gegrilde groenten, kip en ribs van de grill - Ossenhaas biefstuk (+ €3)
200 gram biefstuk van de houtskoolgrill, geserveerd met groenten, ook als surf & turf met 3 grote tijgergarnalen mogelijk (+ €10)
Nagerecht
- Cheesecake
wisselende huisgemaakte cheesecake van de chef met een bolletje ijs - Coupe Eve
met Bastogne-crumble, karamelsaus, vanille-ijs en geslagen room - Scroppino
met spoom van vodka, prosecco en citroenijs