Heb jij zin in een heerlijke avond uit? Schuif dan nu gezellig aan bij Winston Bistro in één van de bekendste en meest bruisende straten van Eindhoven. Jij geniet hier van een overheerlijk 4-gangen shared dining-diner. Je hebt vrije keuze uit alle koude en warme gerechten van de kaart en mag als afsluiter kiezen uit alle nagerechten. Per persoon kies je 4 gerechtjes van de kaart en hier ga je dan samen met je gezelschap van smullen. Wij wensen je alvast smakelijk eten!
Shared dining-diner
je kiest per persoon 4 gerechtjes die je deelt met je gezelschap
Koude voorgerechten vlees:
- Carpaccio
rund, crunch van Parmezaan en cashewnoten, rucola, truffelmayonaise - Kalfstartaar
crème van doperwt, pappadum, little gem, grove mosterdmayonaise - Vitello tonnato
rosé gebraden kalfsmuis, gebrande tonijn met sesam, kappertjes, tonijncrème
Koude voorgerechten vis:
- Zalm
rillettes van gerookte zalm, crème fraîche, doperwt, pani puri, kappertjes - Viskoekjes
kabeljauw, rode curry, noodles, paksoi, ponzu-sojasaus - Gemarineerde gerookte zalm (+ €1,50)
in groene kruiden, bieslook-roomkaas, brioche, zoetzure rode ui, grove mosterdsaus - Krokante taco tonijntartaar (+ €1,50)
geroosterde sesam, knapperige ijsbergsla, radijs, soja, bonen, wasabimayonaise
Voorgerechten vegetarisch en vegan:
- Coquille
coquilles van koningsoesterzwam, little gem, salsa van tomaat en jalapeño, balsamico-stroop - Burrata
salade van tomaat en zongedroogde tomaten, knoflookcroutons, huisgemaakte groene pesto (lactose, gluten, noten) - Hummus
kikkererwten, tahin, kerrie, zoetzure groenten, granaatappelpitjes, mini-pita
Soep en brood:
- Italiaanse tomatensoep (ook vegan mogelijk)
geroosterde tomaat, basilicumolie, zure room - Breekbrood
wit, meergranen, olijf, huisgemaakte kruidenboter, huisgemaakte roomboter, truffelmayonaise - Antipasti (+ €1)
vanaf 2 personen, prosciutto, morbier, ouwe jongens, oude kaas, serranoham, ingelegde balsimico-uien, olijvenmix, truffelmayonaise
Warme hoofdgerechten vlees:
- Yakitori (3 stuks)
geroosterde kippendijen, bosui, krokante uitjes - Sliders (2 stuks)
2 mini-burgers, rund, cheddar, bacon, smokey barbecuesaus, knapperige ijsbergsla - Gyoza (4 stuks)
vulling van kip en groenten, bosui, ponzu-sojasaus, krokante uitjes - Kroketjes (4 stuks)
Indische rendang, zoetzure groenten, licht pittige cocktailsaus - Biefstukpuntjes (Winston's favorite)
rund, gewokt, champignons, crispy chili-knoflookolie - Buikspek
geroosterd, hoisin, crème van doperwt, geroosterde sesam - Sticky chicken (5 stuks, Winston's favorite)
krokante kipstukjes, smokey barbecuesaus - Gehaktballetjes (5 stuks)
Italiaanse tomatensaus, geraspte Parmezaanse kaas - Varkenshaas
2 spiesjes van varkenshaas, salsa van tomaat en jalapeño, geraspte manchego, geroosterde knoflookmayonaise - Ribeye
puree van zoete aardappel, truffeljus, krokante ui
Warme hoofdgerechten vis:
- Calamari (Winston's favorite)
geroosterde tomaat en olijven, Parmezaanse kaas, panko, limoenmayonaise - Gamba's (5 stuks)
pil pil, knoflook - Mosselen
gebakken in kruidenboter, peterselie - Zeebaars
geroosterd, crème van doperwt, antiboise, krokante rijstnoodles, ponzu-sojasaus - Kroketjes (4 stuks)
vulling van Hollandse garnalen, limoenmayonaise
Hoofdgerechten vegetarisch & vegan:
- Curry (vegan)
gele curry met kokos, ratatouille, tofu, knoflookbrood - Gehackballetjes (5 stuks)
Italiaanse tomatensaus, veganistische geraspte mozzarella, zoetzure rode ui - Bloemkool
crispy, Korean barbecuesaus, bleekselderij - Pompoen
geroosterde pompoen, grof zeezout, truffelmayonaise, crumble van cashewnoten en Parmezaanse kaas
Bijgerechten:
- Pasta
tricolore fusili, Italiaanse tomatensaus, zongedroogde tomaat, Parmezaanse kaas - Groene asperges
crunch van Parmezaan en cashewnoten, truffelmayonaise - Verse frites
cajun-kruiden, Zaanse mayonaise - Zoete aardappelfriet
Parmezaanse kaas, truffelmayonaise, krokante uitjes, bosui - Champignons
knoflookchips, geraspte manchego
Nagerechten
- Dame blanche
3 bollen vanille-ijs, saus van pure chocolade, slagroom, kletskop van munt - Cheesecake
abrikoos, witte chocolade, Bastogne-crumble, suikerspin - Appel-karameltaart
kruimelbodem, frisse appeltjes, geslagen room met kaneel, mokka-ijs - Crème brûlée
vanille, gebrand, banenroomijs, kletskop van munt, karamelsaus