Ook zo'n honger en eens zin in iets anders? Kom dan langs bij Indian Tandoori Grill in het hartje van Bredene, waar je nu geniet van een Indiase 2- of 3-gangendiner of -lunch à la carte. Maak jouw diner of lunch precies zoals je zelf wil, met vrije keuze van de kaart. Bij het 2-gangenmenu heb je keuze uit een hoofdgerecht met een voorgerecht óf een nagerecht. Als jij op zoek bent naar een uitgebreid diner of lunch, kies dan voor het 3-gangenmenu! Ontdek de authentieke smaak van India en waan je even aan de andere kant van de wereld. Neem plaats in dit gezellige restaurant aan de kust en proef naast het eten ook de sfeer. Alvast smakelijk eten!
2- of 3-gangenmenu à la carte
Voorgerecht
Vegetarische voorgerechten:
- Vegetarische Samosa
2 stuks heerlijke knapperige flapjes, gevuld met fijn gesneden seizoengroenten, het geheel gearomatiseerd met verse kruiden - Onions Bhajee
hapjes met uien en linzen, licht gearomatiseerd - Vegetarische Pakora
gefrituurde fritter gemaakt van Indische kaas, gedoopt in een kikkererwtenbeslag en diverse kruiden - Paneer Pakora
4 stuks gefrituurde fritter gemaakt van Indische kaas, gedoopt in een kikkererwtenbeslag en diverse kruiden - Daalsoep
soep met linzen, verse koriander en gearomatiseerde kruiden - Mix starter
gevarieerd boeket van verschillende voorgerechten
Niet-vegetarische voorgerechten:
- Chicken Samosa
2 stuks heerlijke knapperige flapjes gevuld met kip, gearomatiseerd met verse koriander - Boti Kebab
lamsvlees gemarineerd met kruiden, gepresenteerd op spiesjes en gegrild in de tandoor - Murgh Reshmi Kabab
kippenworst met kruiden, volgens Indische traditie - Seekh Kabab
brochette van gehakt lamsvlees, gearomatisserd met kruiden geroosterd in de tandoor - Mix starter
gevarieerd boeket van onze verschillende voorgerechten - Chicken Tikka
stukjes kipfilet gemarineerd met diverse kruiden en yoghurt op spiesjes gestoken en in de tandoor gebakken - Tandoori Chicken
kippenboutjes gemarineerd in yoghurt en kruiden, geroosterd op houtskool van de tandoor - Tandoori Fish
roze zalm gemarineerd in verschillende kruiden en citroen, geroosterd in de tandoor - Scampi Pakoran (+ €3)
4 stuks gefrituurde fritter gemaakt van garnalen gedopt in een kikkererwten beslag met diverse kruiden - Tandoori Scampi (+ €3)
scampis zorgvuldig geroosterd in de tandoor
Hoofdgerecht
Tandoori grill:
- Chicken Tikka
stukjes kipfilet gebakken met behulp van spiesjes in een klei-oven na het marineren in diverse kruiden en yoghurt - Tandoori Chicken
kip doordrenkt in een marinade op basis van yoghurt, kruiden en specerijen, bovenop de houtskool van de tandoor gebakken - Muton Tikka
vlees gemarineerd in yoghurt, kruiden, volgens de Indiase traditie - Tandoori Kabab
langdurig gemarineerde kip of lam op basis van yoghurt, kruiden en specerijen bovenop houtskool van de tandoor gebakken - Tandoori Mix
een gevarieerde keuze van gemarineerde en op de houtskool van de tandoor geroorsterde gerechten opgediend met saus naar keuze, met kip, lamsribbetjes, boti kebab en scampi's - Tandoori Scampi (+ €3)
scampis zorgvuldig geroosterd in de tandoor en opgediend met drie aromasauzen
Kip:
- Chicken Curry
kipfilet gestoofd in een saus met Indische kruiden, uitjes en verse tomaten - Chicken Tikka Masala
gemarineerde kip met yoghurt, gember en kruiden, geroosterd in de tandoor en daarna gebraden met room en amandelpoeder - Butter Chicken
geparfumeerd in de tandoor, daarna gebraden in boter, licht gekruid - Chicken Vindaloo
zeer pikante of pikante bereiding, afkomstig uit Portugees India - Chicken Korma
een traditionele schotel van de Mogol Koningen, met geraspte kokosnoot, cashewnoot en rozijnen - Palak Chicken
kip kalak gemaakt met kip zonder been en verse spinazie, op smaak gebracht met gember, knoflook, gestoofd in tomatenpuree en omhuld met verschillende Indische kruiden - Chicken Madras
gestoomde kipfilet in eigen sap, tomatencoulis, kokospoeder en verse koriander, medium pittig traditioneel gerecht uit India - Chicken Jalfarezi
Indische kipcurry met groene paprika, ui en andere Indische kruiden
Lam:
- Mutton Curry
lamstukjes gestoofd in een saus op basis van Indische kruiden, uitjes en verse tomaten - Mutton Roganjosh
lamsvlees in eigen nat gestoofd met tomatenpuree en verse koriander - Saag Gosht
lamsvlees met verse spinazie, gearomatiseerd met gember en knoflook - Mutton Korma
een traditionele schotel van de Mogol koningen met geraspte kokosnoot, cashewnoot en rozijnen - Daal Gosht
lamsgerecht met linzen uit het zuiden van India, gearomatiseerd met een vleugje knoflook, gember en korianderblaadjes - Mutton Tikka Masala
gemarineerd lamsvlees geroosterd in de tandoor met yoghurt, gember en kruiden - Mutton Vindaloo
zeer pikant of pikante bereiding mogelijk, afkomstig uit het Portugees India - Chicken Jalfarezi
Indische kipcurry met groene paprika, ui en andere Indische kruiden
Vis:
- Fish Curry
roze zalm gebraden in een saus met Indische kruiden, uitjes en verse tomaten - Fish Masala
roze zalm met room en amandelpoeder - Fish Makhni
roze zalm gestoomd en overgoten met een lekkere saus van yoghurt en geparfumeerd met kruiden - Fish Vindaloo
roze zalm zorgvuldig gestoofd in pikante kruiden uit Bombay - Scampi Bhuna (+ €3)
koningsgarnalen in hun eigen nat gestoofd, geparfumeerd met heerlijke kruiden - Scampi Korma (+ €3)
een traditioneel scampi gerecht van de Mughal-koningen, met geraspte kokosnoot, cashewnoot, rozijnen, yoghurt en kruiden - Scampi Curry (+ €3)
scampi gestoofd in een saus met Indische kruiden, uitjes en verse tomaten - Scampi Madras (+ €3)
zachtgestoomd en overgoten met lekkere saus op basis van room - Scampi Masala (+ €3)
bereiding van scampi op basis van koriander, paprika, room en amandelpoeder - Scampi Vindaloo (+ €3)
scampi's gestoofd in pikante kruiden uit Bombay
Vegetarisch:
- Mixed Vegetable Curry
verschillende soorten verse groenten met kruiden - Vegetarische Korma
een traditioneel vegetarisch gerecht van de Mughal-koningen, met geraspte kokosnoot, rozijnen, yoghurt en kruiden - Matar Paneer
kaas, curry, met groene erwten in tomatensaus en kruiden - Aloo Gobhi
schotel van bloemkool en kleine aardappelen met komijzaad bereid in een luchtige saus van verse tomaten en uitjes - Sarson Da Saag
verse spinazie gestoofd in tomatenpuree en bedenkt met pikante saus - Chana Masala
grauwe erwten bereid met uien, licht gekruid - Bhindi Bhajee
zachte ocras, gebakken op een bedje van uien, weinig gekruid - Chilli Paneer
knapperig beslag gefrituurd paneer in lichtzoete, pittige, hete en zure chilisaus - Paneer Tikka Masala
gemarineerde paneer met yoghurt, gember en kruiden. Eerst geroosterd in de tandoor en daarna gebraden met room en amandelpoeder - Karahi Paneer
paneercurry gemaakt met groene paprika's, ui, groene peper en andere authentieke Indische kruiden - Shahi Paneer
Noord-Indische curry gemaakt met paneer op basis van tomatensaus met Indische kruiden - Palak Paneer
vers gestoofde spinazie met tomatenpuree, overgoten met een kruidensaus - Mushroom Mutter Masala
champignons, erwten gestoofd in een saus met Indische kruiden, uitjes en verse tomaten - Daal Tadka
Indische gele linzen, gestoofd en daarna bedekt met gebakken uien met een vleugje knoflook, gember en ongemalen kruiden - Daal Makhni
Indische linzen, gestoofd en daarna bedekt met gebakken uien, een vleugje knoflook, gember en ongemalen kruiden
Biryanis:
- Groenten Biryani
biryani met groenten - Kip Biryani
biryani met kip - Lam Biryani
biryani met lam - Mix Biryani
niet-vegetarische mix - Garnalen - Scampi Biryani (+ €3)
biryani met scampi
Nagerecht
- Kulfi
Indisch ijs gemaakt op basis van melk, amandelen, pistachenoten en kardemom - Gulab Jamun
2 stuks boulettes op basis van tarwebloem en melk, warm opgediend met suikersiroop - Ras Malai
gemaakt op basis van kaas en melk, geserveerd met amandel, pistaches, en melksiroop