Neem plaats in een unieke entourage en geniet van de oprechte Achterhoekse gastvrijheid. Restaurant Groeskamp staat voor pure gezelligheid en (h)eerlijk eten en daar mag jij nu kennis mee komen maken. Schuif aan en geniet van een 3- of 4-gangendiner met keuze uit verschillende gerechten. Wij wensen je alvast veel succes met kiezen!
3- of 4-gangendiner
Bij het 3-gangendiner kun je kiezen uit een soep óf voorgerecht, bij het 4-gangendiner geniet je van soep en een voorgerecht, twee voorgerechten is mogelijk tegen een meerprijs van €3
Soep
- Wildbouillon
krachtige wildbouillon met omeletreepjes en verse tuinkruiden - Tomatensoep
gebonden tomatensoep met preiringetjes en soepvlees - Zoete aardappel/wortelsoep
soepje van zoete aardappel en wortel met stukjes droge worst
Voorgerecht
- Wintersalade
salade van beukzwam, witlof en appel, met paté van eend en rode-uitenchutney - Rode biet
dungesneden rode biet met walnoot, geitenkaas en balsamicostroop - Vitello tonato
kalfslende met tonijncrème, rucola, kappertjes en versgemalen peper - Duo van hert en wildzwijn (+ €2,50)
huisgemaakte pulled wildzwijn met ham van hertenkalf op een bedje van zuurkoolsalade - Visproeverij (+ €4,50)
proeverij van verschillende soorten vis - Rundercarpaccio (+ €4,50)
rundercarpaccio met truffelmayonaise, rucola en oude kaas - Verrassingsproeverij (+ €6,50)
proeverij van 4 koude en 2 warme voorgerechtjes
Hoofdgerecht
- Colin royal filet
gebakken Colin royal met mosterdsaus - Vegetarische verrassing
gevarieerde vegetarische gerechtjes van de chef - Varkenshaaspuntjes aan de spies
met naar keuze: gebakken champignons, pepersaus, of champignonroomsaus - Groeskampburger van de chef
sappige 100% rundvleesburger op een geroosterd briochebroodje, met bacon, ingelegde ui truffelmayonaise en een mandje frites - Achterhoekse jachtschotel
stoofgerecht van Achterhoeks ree met rode kool en aardappel/spruitjespuree - Oosterse kip
spies van malse kipstukjes met zoet-pittige Oosterse saus - Kalfssukade
botermalse kalfssukade gesmoord in bockbier, gember, appelstroop en kruidkoek - Zalmfilet (+ €3)
zalmfilet uit de oven met een korst van verse tuinkruiden - Gamba's (+ €3)
licht pittige gamba's met wokgroenten en chilisaus - Wildzwijnprocureur (+ €4)
souvide gegaarde wildzwijnprocureur met een krachtige wildjus - Kalfsentrecôte Café de Paris (+ €5)
gebakken kalfsentrecôte met garnituur van spek, ui, paprika, champignons en kruidenboter - Hollandse biefstuk (+ €5)
vijf weken gerijpt, met veel smaak. met naar keuze: gebakken champignons, pepersaus of champignonroomsaus - Ossenhaaspuntjes aan de spies (+ €7)
met naar keuze: gebakken champignons, pepersaus of champignonroomsaus
Dessert
- Chocolade-oreocheesecake
met een bol huisgemaakte koffieroomijs - Dame blanche
twee grote bollen vanille-roomijs met warme chocoladesaus en slagroom - Trifle
trio van mascarponecrème, stoofperencompôte en stroopwafelstukjes - Bosvruchtenparfait
huisgemaakte parfait van bosvruchten met schaafsel van saltedcaramelchocolade - Arretjescake
met een bol huisgemaakte boerenjongensijs - Kaasbordje (+ €5,50)
bordje met 4 verschillende kaassoorten, kletsenbrood en rode-uienchutney
Bovenstaand menu is een voorbeeldmenu en wisselt regelmatig op basis van dagverse ingrediënten en seizoensproducten