Maak nu kennis met restaurant Baron de Viron, gevestigd in het hart van Dilbeek tegenover het Kasteel de Viron. Op de uitgebreide menukaart van deze gemoedelijke zaak vind je diverse vlees- en visgerechten, salades, pasta's en nog veel meer. Schuif gezellig aan voor een 3-gangendiner à la carte en geniet bijvoorbeeld van een pannetje met scampi's, eendenborst met sinaasappelsaus en een crème brûlée. Eet smakelijk!
3-gangendiner
Voorgerecht- Kroketten
gevuld met kaas - Kroketten
gevuld met garnalen - Duo van kroketten
met kaas en garnalen - Carpaccio van Sint-Jakobsschelpen
met olijfolie, citroen en wittetruffelolie - Pannetje met scampi's
saus met knoflook en witte wijn - 'Petits-Gris'-slakken uit Namen
met lookboter - Brie in een envelopje van deeg
met appel en Luikse stroop - Carpaccio
van rundvlees - Rundertartaar op Vietnamese wijze
met munt, koriander, gember en olijfolie - Terrine
van foie gras - Bordje
met ham - Carpaccio van coeur de boeuf-tomaat (+ €3)
met grijze garnalen - Sint-Jakobsschelpen uit de oven (+ €3)
met garnalen en dimsum, op een bedje van asperges - Duel tussen het land en de zee (+ €3,50)
eendenlever, zalmtartaar en carpaccio van Sint-Jakobsschelpen
HoofdgerechtVisgerechten:
- Tong
à la meunière - Zalm
met dijonaisesaus - Krabklauw
op Thaise wijze - Sint-Jakobsschelpen
op een spiesje - Spiesje met zeeduivel en langoustines
met saffraansaus - Zeeduivel
- met wittewijnsaus
- op Oostendse wijze
- Kabeljauw
- in spek, met Espelette-peper
- met wittewijnsaus
- op Oostendse wijze
- met tomatencoulis
- Trio Baron
garnaalkroket, kaaskroket, en tomaat-garnaal met frietjes - Paling (+ €5)
in 't groen - Calderade (+ €5)
Portugese visschotel
Vleesgerechten:
- Rundertartaar
aan tafel bereid - Runderfilet
Iers rundvlees - Mixed grill-spies
rundvlees, varkensvlees en kip - Lamssteak
gegratineerd - Eendenborst
met sinaasappelsaus - Hammetje
met mosterd- of honingsaus - Kip gevuld met garnalen
met kurkumasaus - Burger
huisgemaakt - Stoofvlees
op Vlaamse wijze - Vol-au-vent
klassieker - Vlaams trio
stoofvlees, vol-au-vent en balletjes in tomatensaus - Moambe
Congolees kipgerecht - Entrecote (+ €7)
Iers rundvlees - Lamsschenkel (+ €7)
met rozemarijn
Salades:
- Salade Baron
gemengde salade met appel en kipreepjes - Salade geitenkaas
met spekjes - Salade scampi's
met gegrilde scampi's - Tomaat-garnaal
1 of 2 stuks - Salade folle (+ €15)
gemengde salade met 1/2 kreeft, gerookte zalm en tomaat-garnaal
Pastagerechten:
- Linguine met scampi's
- Penne met kip
- Tagliatelle met langoustines, venusschelpen en Sint-Jakobsschelpen
- Spaghetti bolognaise
- Vegetarische pasta
- Lasagne bolognaise
Kindergerechten:
- Kip met appelcompote, salade en frietjes
- Fishsticks met salade en frietjes
- Kinderportie pasta bolognaise
- Vol-au-vent met ragout
Nagerecht- Assortiment van nagerechten
- Baba au rhum
- Dame blanche
- Dame noire
- Citroensorbet
- Colonel
- Coupe brésilienne
- Coupe advocaat
- Crème brûlée
- 2 bolletjes ijs
- 3 bolletjes ijs
- Chocolademoelleux
- Crêpes met suiker
- Crêpes Mikado
- Sabayon met Amaretto, geserveerd met vanille-ijs
- Tarte tatin