Shared diner bij La Traverse: geniet in een sfeervol kader van een luxe tasting met verschillende koude en warme gerechten, 2 soorten gerijpt vlees en een dessert
Bij La Traverse wordt gekookt met echt verse seizoensingrediënten. De klassieke Frans-Belgische cuisine wordt hier dan ook regelmatig afgewisseld met actuelere bereidingen. En ben je al bekend met het gerijpte rundsvlees van de Josper-houtskooloven? Dat moet je ooit eens zeker geproefd hebben!
Hoe dan ook: je hebt geen excuus nodig om hier uit eten te gaan. Het contemporaine decor, de keurig uitgekozen gerechten en de vriendelijke bediening zorgen voor een unieke ervaring. Kom langs voor een luxe shared diner! Wat je op voorhand krijgt is dus nog even een geheim, maar één ding is zeker: de chef maakt iets klaar waar je smaakpapillen blij van worden. Zonnig zuiders op je bord!
Shared diner 'menu bar-et-boeuf'
je krijgt alle onderstaande gerechten
Restaurant La Traverse in Merelbeke is Belgisch-Frans getint. Op het menu vind je lunch- en dinerklassiekers met een creatieve schwung. Op je gemak uit eten in een sfeervol kader? Bij La Traverse zit je er altijd comfortabel bij. Het restaurant ademt een contemporaine sfeer en nodigt je uit om gezellig met vrienden of familie uit eten te gaan.
Op het ruime en overdekte terras waan je je even op vakantie. Het zomers aangeklede terras biedt plek aan 80 mensen en is voorzien van branders en talloze groene planten; een echte urban jungle dus!
Voel je welkom bij La Traverse in Merelbeke!
Hiernaast zie je de algemene openingsuren, van maandag tem. vrijdag is de zaak gesloten tussen 14.30 en 18.00 uur