Maak nu kennis met het gloednieuwe restaurant Le Pêcheur by Océania, aan de Hoedenmakersstraat in hartje Brussel. Neem lekker plaats en geniet van zalige gerechten tijdens een uitgebreid 3-gangendiner à la carte; er is voor ieder wel wat wils. Kies bijvoorbeeld de gamba's met look, de paella met zeevruchten en sluit af met een chocolademoelleux. Perfect voor een gezellige middag of avond met familie, vrienden of collega's!
3-gangendiner
Voorgerecht
Koude voorgerechten:
- Gerookte Schotse zalm
- Zalmtartaar
- Capaccio van gerijpt rundvlees
- Burrata met kerstomaatjes
Warme voorgerechten:
- Scampi's met slakkenboter
- Scampi's met currysaus
- Scampi's met pittige tomatensaus
- Gegrilde gamba's met look
- Gamba's met Amerikaanse saus
- Scheermessen met look en peterselie
- Scheermessen met pittige tomatensaus
- Huisgemaakte garnaalkroketten
- Huisgemaakte kaaskroketten
Soep:
- Marktsoep
soupe van de dag - Soupe Océania
vissoep met schelpdieren
Salades:
- Salade Océania
scheermessen, garnalen, gepaneerde mosselen, gepaneerde calamares, kerstomaat, rode ui - Caesarsalade met gepaneerde mosselen
gepaneerde mosselen, croutons, kerstomaat - Salade niçoise
verse tonijn, gemarineerde ansjovis, hardgekookt ei, sperziebonen, groene en rode paprika, aardappel, rode ui, kerstomaat, zwarte en groene olijven, gemengde salade - Salade Ibn Battouta
groene sla, tomaat, ui, gekookte worteltjes, rode biet, zwarte en groene olijven, groene en rode paprika, vinaigrette met olijfolie en citroen - Salade Vasco de Gama
gemengde salade, gemarineerde ansjovis, ui, tomaat, gember, gegrilde sardines, groene peper, vinaigrette met olijfolie en limoen - Salade Marco Polo
gemengde salade, gemarineerde octopus, tomaat, olijven, rode en groene paprika, inktvis - Salade Christophe Colomb
Italiaanse tomaatjes, zwarte olijven, gebakken inktvis, pesto, ui en kabeljauw - Salade Jacques-Yves Cousteau
gemarineerde sardines, gemarineerde ansjovis, groene en zwarte olijven, zongedroogde tomaten, zachtgekookt ei en lompviseitjes
Oesters:
- 6 holle oesters (+ €2)
- 6 oesters suprême (+ €2)
- 6 platte oesters (+ €2)
- Mix van oesters: 2x holle oester, 2x platte oester, 2x oester suprême (+ €2)
- Bordje met schelpdieren (+ €4)
HoofdgerechtVisgerechten:
- Gegrilde zalm
- Tong belle meunière
- Kabeljauw Océania
- Dorade royale
- Zonnevisfilet op een bedje van groenten
- Balletjes van sardines met rijst en tomatensaus
- Trio van vis
- Mix van rotsvissen
- Paella met zeevruchten
- Linguine met vongole en pesto
- Linguine met zeevruchten
- Visserspannetje
- Mix van vis en kreeft (+ €20)
Vleesgerechten:
- Argentijnse entrecote
- Runderbrochettes
- Kipbrochettes
- Duo van brochettes: kip en vlees
- Côte à l'os van kalf (+ €5)
Kreeft:
- 1/2 kreeft gegrild met look(+ €10)
- 1/2 kreeft Océania (+ €10)
- Hele kreeft gegrild met look (+ €20)
- Hele kreeft Océania (+ €20)
Zeevruchen en schaaldieren:
- Koud of warm plateau van schelpdieren (+ €4)
- Plateau van zeevruchten + 1/2 koude kreeft (+ €30)
- Plateau van zeevruchten + 1/2 warme kreeft (+ €30)
- Warm plateau van schaaldieren + 1/2 kreeft + 1/2 krab (+ €30)
- Koud plateau 'prestige' met 1/2 kreeft + 1/2 Noordzeekrab (+ €30)
Nagerecht- Crêpes Comédie française geflambeerd met Grand Marnier
- Chocolatmoelleux
- Crème brûlée
- Huisgemaakte sabayon
- Chocolademoelleux
- Dame blanche
- Trio van ijs: vanille, banaan en aardbei
- Crêpes met kokos
- Huisgemaakte tarte tatin
- Trio van sorbetijs: citroen, framboos en passievrucht
- Huisgemaakte cheesecake
- Tiramisu