Geniet van een hoogstaande 3- of 4-gangenlunch bij Restaurant Morille: ervaar de combinaties van originele natuurlijke ingrediënten in een in de Michelingids benoemd restaurant
Verkocht: 22
Verkocht: 121
Bij Restaurant Morille gaan natuur en koken hand in hand. Je proeft de heerlijke ingrediënten uit eigen tuin en uit de directe omgeving. Er wordt enkel gewerkt met natuurlijke producten. Neem plaats en geniet van prachtige gerechten en unieke smaakcombinaties tijdens een 3- of 4-gangenlunch. De passie voor de natuur en lokale producten drukt een stempel op de gerechten. Je begrijpt meteen waarom deze zaak is benoemd in de Michelingids!
3- of 4-gangenlunch (voorbeeldmenu)
Voorgerecht
Bij Restaurant Morille gaan koken en natuur hand in hand. De gerechten worden bereid conform de code van eer van Euro-Toques. Dat wil zeggen dat ze puur en eenvoudig koken met lokale ingrediënten. In de keuken staan wildpluk en eigen teelt centraal. Er wordt gekookt op basis van de seizoenen en het aanbod van moestuin, veld, zee, bos en duin. Daarom voeren ze een kleine kaart die elke dag anders kan zijn. In hun zoektocht naar nieuwe smaken en originele ingrediënten worden ze steeds opnieuw verrast door wat de natuur te bieden heeft.
Hier ervaar je een onderscheidende gastronomische ervaring, met het beste van Zeeland. Ontdek nu waarom Restaurant Morille vermeld staat in de Michelingids 2021. Dit is de plek waar je terecht kunt voor de lekkerste smaken. Ook voor thuis! Je geniet namelijk thuis op de bank van de speciaal voor Morille gestookte gins of ciders!
Proef de natuur bij Restaurant Morille!