Wil jij samen met je vrienden, familie of collega's dineren in gezellige sferen? Kom dan genieten van een heerlijk 3-gangen shared dining-diner in het bruisende hartje van het centrum van Delft. Je smult van drie overheerlijke gerechten, waarbij je vrije keuze hebt van de kaart. LEEF Restaurant staat bekend om heerlijke gerechten die je met anderen kunt delen. Dit maakt het diner een ervaring die lekker, maar vooral ook erg gezellig is. Geef je avond een heerlijke invulling en kom langs bij LEEF Restaurant!
3-gangen shared dining-diner
Shared dining-gerechten
kies er 3
Koude gerechten:
- LEEF-brood
focaccia, pestosalsa en markreeldip - Edamame
zeezout, licht pikante saus, knoflook en gember - Carpaccio
dungesneden ossenhaas met truffelmayonaise, rode ui, kappertjes, verse parmezaan en krokantjes - Beef tataki
kort gegaarde chateaubriand met een dressing van sesam en lente-ui - Serrano
versgesneden serranoham met meloen en basilicumolie - Vitello tonnato
kalfsfricandeau met tonijnmayonaise, kappertjes en rode ui - Tonijn
handgesneden tonijnsashimi met wakame, lente-ui, gefrituurde ui en sriracha-mayonaise - Kingkrab bites
kingkrabsalade met limoenmayonaise op gegrild briochebrood en balsamico-crème - Zalmparels
vers gerookte zalmtartaar met avocado, crème fraîche en kruidendressing - Garnalencocktail
verse Hollandse garnalen met little gem, knoflookcroutons en cocktailsaus - Burrata
met Coeur de Boeuf-tomaat en 12 jaar oude balsamico - Manchego
12 maanden gerijpte manchego met zonnebloempitten en kweepeer - Vega trio
gegrild briochebrood met hummus, gegrilde paprika, gegrilde aubergine en pompoen
Vlees:
- Yakitori sticks
Oosters gemarineerde kipspiesjes met lente-ui - Wagyu balls
Wagyu-vlees met gold leaf en een saus van Coeur de Boeuf-tomaten - Chicken Korean
Korean fried chicken met asoerges en zoetzuur - Ossenhaas
gebakken ossenhaas met gegrilde paprika, chimichurri en een saus van rode wijn - Boneless ribs
zachtgegaard Ibericovlees met seroendeng en gefrituurde uitjes - Sliders (2 stuks)
Wagyu-burger met cheddar en truffelsaus, tonijnsteak met wakame en srirachamayonaise, en vega-burger met manchego en pestosalsa - Truffel-twist sukade
langzaam gegaarde sukade met een jus van verse truffel en pastinaakpuree
Vis:
- Coquilles
gegaard in een versbereide truffeljus met Hollandse garnalen en rivierkreeftjes - Zalm
gebakken zalm met unagi en pomodori-tomaat - Gamba's al ajillo
knoflookgamba's afgeblust met witte wijn en brood - Calamari pops
knapperige verse inktvisringen met LEEF-aioli
Vega:
- Truffelravioli
ravioli met paddenstoelen, rucola, Parmezaanse kaas en verse truffel - Portobello
verse paddenstoel, gegratineerd met mozzarella - Asperges
gegrilde aspergetips met balsamico-crème en pastinaak
LEEF-taco's (3 stuks):
- Beef truffel
truffelmayonaise en Parmezaanse kaas - Pulled pork
sappige, langzaam gegaarde pulled pork met BBQ-saus - Spicy tuna
wakame, lente-ui, gefrituurde ui en sirachamayonaise - Smokey salmon tartare
gerookte zalmtartaar met lente-ui - Grilled greens
kleurrijke mix van vers gegrilde seizoensgroenten
Gyoza's (5 stuks):
- Chicken
met spicy bietenmayonaise, rode peper en lente-ui - Prawn
met chilimayonaise en lente-ui - Veggie
met chilimayonaise en lente-u
Crispy rice bites (3 stuks):
- Steaktartaar
truffelmayonaise, Amsterdams zuur en Parmezaanse kaas - Zalmtartaar
avocado, crème fraîche en kruidendressing - Spicy tuna
wakame, lente-ui, gefrituurde ui en srirachamayonaise - Kingkrabsalade
limoenmayonaise en balsamico-crème