Schuif aan bij Nethe en Drinke en geniet van een overheerlijk diner. Bij dit gezellige restaurant in het hart van Lier met uitzicht op de Zimmertoren geniet je drie gangen lang van gerechten met vrije keuze van de gehele menukaart. De perfecte setting voor een smakelijke en gezellige avond uit met vrienden of familie. Eet smakelijk!
3-gangendiner
Voorgerecht
- Tomatensoep
met balletjes - Duo kaaskroketten
2 stuks - Duo kaas-garnaalkroketten
2 stuks - Truffelkroketjes
3 stuks - Garnaalcocktail
huisgemaakt - Scampi
5 stuks, met keuze uit: lookboter, lookroom, zachte curry, arrabiata of Nethe en drinke - Duo garnaalkroketten (+ €1)
2 stuks - Carpaccio (+ €3)
van Ito-Wagyu "Kagoshima"
Salade
- Salade geitenkaas
met spek en appel, geserveerd met brood - Salade spek en appel
geserveerd met brood - Salade gekarameliseerde kip
met ananas, geserveerd met brood - Salade gemarineerde scampi
geserveerd met brood - Salade kaaskroketten
3 stuks, geserveerd met brood - Salade truffelkroketten
4 stuks, geserveerd met brood - Salade garnaalkroketten (+ €2)
3 stuks, geserveerd met brood
De salades kunnen ook geserveerd worden met friet of kroketten + €3
Pasta
- Spaghetti
- Lasagne
- Pasta kip "Nethe en Drinke"
- Pasta scampi "Nethe en Drinke
- Pasta arrabiata
- Pasta pesto
- Pasta bospaddenstoelen & spek
Hoofdgerechten
Vlees
- Stoofvlees
met Corsendonk bruin - Vol-au-vent
pasteitje met kippenragout - Varkenswangetjes
met kriekbier - Witlof
met hesp en kaassaus - Ribbetjes
geserveerd met koude sauzen en ananas - Varkenshaasje
met graanmosterdsaus en seizoengroente - Kipfilet
met keuze uit: natuur, peper-, champignon-, Provençale- of roquefortsaus. (of bearnaisesaus, + €3) - Steak tartaar (+ €2)
heerlijk vers - Steak (+ €3)
Hereford babytop Ierland steak, 250 gram. Met keuze uit: natuur, peper-, champignon-, Provençale- of roquefortsaus. (of bearnaisesaus, + €3) - Ribeye (+ €14)
Uruguay “UMI” Angus steak, 350 gram. Met keuze uit: natuur, peper-, champignon-, Provençale- of roquefortsaus (of bearnaisesaus, + €3) - Filet pur (+ €14)
Angus cross Hereford Greenlea, 220 gram. met keuze uit: natuur, peper-, champignon-, Provençale- of roquefortsaus (of bearnaisesaus, + €3)
Vis
- Vispannetje (+ €1)
van verse vis - Zeebaars (+ €1)
met ratatouille en rozemarijn-aardappeltjes - Garnaalcocktail (+ €2)
huisgemaakt - Gamba (+ €5)
al verde - Scampi
5 stuks, met keuze uit: lookboter, lookroom, zachte curry, arrabiata of Nethe en drinke
Bij alle vlees- en visgerechten heb je keuze uit friet, kroketten en puree (of gratin + €2)
Nagerecht
- Moelleux
met vanille-ijs - Apfelstrudel
huisgemaakt met vanille-ijs - Tarte tatin
met vanille-ijs - Crème brûlée
met gekaramelliseerd suikerlaagje - Café Liégeois
Luikse koffie, roomijs met koffiesmaak en slagroom - Tiramisu
huisgemaakt - Cheesecake Limoncello Martini
bevat alcohol